STYLING & INTERIEURADVIES

 

Interieuradvies 

In een paar stappen naar je droominterieur. Soms is het fijn om iemand in te schakelen die je begeleidt tussen de bomen van het bos door. Iemand die kijkt naar de ruimte, de stijl van je bedrijf of woning, een bepaalde ruimte in huis of kantoor, de lichtinval en de meest praktische indeling. Maak vrijblijvend een afspraak en laat je door ons inspireren. 

Verkoopstyling 
Wil je je woning verkopen of staat je huis al een tijdje te koop? De dames van VERRASSEND MOOI helpen je om rust, ruimte en eenheid in je woning te creëeren. Een perfecte presentatie voordat de fotograaf komt of de kijkers is essentieel voor de eerste indruk. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. 

 

Accessoirestyling

Wil je graag je kantoor of woning aankleden met mooie accessoires? Wij maken een stylingsplan voor je en/of nemen vrijblijvend accessoires mee, zodat je op je eigen locatie in alle rust kunt kijken of de accessoires passen bij jouw wensen. 


(Zijde)Bloemsierkust & Pottery
Wij hebben een jarenlange ervaring met bloemschikken en maken de mooiste creaties van zowel echte als zijdebloemen. Wij werken met vaste leveranciers van zijdebloemen (Silk-ka) en pottery. De prachtige potten en vazen worden op locatie gevuld en worden opgeleverd als ware kunstwerken.