OVER ONS 

VERRASSEND MOOI

Is een creatief bureau en ontwerpstudio, gevestigd in Dokkum. Al sinds 2014 ontwerpen en ontwikkelen wij, Miranda & Petra, originele en verrassende producten voor bedrijven, kantoren, etalages, showrooms, stands, woningen en particulieren. Vanuit onze sfeervolle studio in het pand van Brouwerij Dockum gaan wij aan de slag voor jouw creatieve oplossing op maat. 


Studio

In onze inspirerende studio in Brouwerij Dockum aan de Koophandel is het altijd gezellig! Vanuit deze fijne plek werken wij aan onze projecten en opdrachten. Tevens koop je bij ons de leukste woonaccessoires voor jezelf of wanneer je iemand wilt verrassen. In principe zijn we hier iedere maandag, dinsdag en donderdag aanwezig van 8.30 t/m 14.00 uur. Soms zijn we ook op pad voor een opdracht, dus om zeker te zijn van onze aanwezigheid kun je altijd even mailen. Ook buiten deze tijden om kunnen we altijd een shopafspraak inplannen. 

 

Maatwerk
Je kunt bij ons terecht voor dtp-werkzaamheden, vormgeving, fotoproducten (wandpanelen op diverse materialen en afmetingen), gepersonaliseerd behang, vinyltapijten op maat, lifesizes op karton, kussens, geboortekaartjes, relatiegeschenken en vele andere producten. Alle producten worden voor jou op maat gemaakt en de bestellingen gaan meestal via de mail. Ook kun je bij ons terecht voor de styling van je woning of kantoor of bij verkoop van een woning (verkoopstyling).


Wederverkoop 

Ben je op zoek naar een uniek product voor in je winkel? Samen met jou ontwerpen en ontwikkelen we je eigen product.

 

Styling/interieuradvies
Ook kun je bij ons terecht voor een persoonlijk interieuradvies. Op onze website vind je hier meer informatie over.  

 

Webshop
In onze webshop kun je terecht voor verrassende woonaccessoires. Onze altijd wisselende collectie bestaat o.a. uit accessoires van 
Pols Potten, Lammers & Lammers, Hella Duijs, Harm & Elke, StoryTiles, &Klevering Amsterdam, Suzanne Stevense, de Kaarsjesfabriek, Jasmin Djerzic, Meyer Lavigne, Sirius, Heinen Delfts Blauw, Rice DK, Present Time, Rustik Lys, Silk-Ka en vele andere verrassende items.

 

Door de inspiratie die wij opdoen in mooie steden, vakanties, beurzen, social media en de lieve mensen om ons heen, hopen wij ook jou te mogen inspireren met verrassende ideeën en producten!

Graag tot ziens! 

Miranda & Petra